Under og Brak

Under og Brak

Programmet for bedrifter. Vi kommer med afrikanske trommer og andre spennende rytmeinstrumenter til alle som er i gruppen deres. Gjennom morsomme og lærerike sekvenser tar vi dere med inn i et rytmisk samspill som vil overraske de fleste. Deltagerne opplever engasjement, begeistring og suksess som individ så vel som gruppe.

Trommer-i-sirkel
Mikael Khei Maguti: Trommer i sirkel

Vi tilrettelegger opplevelsen i forhold til deres ønsker. Som kommunikasjonstrening vil vi løfte frem elementene som er grunnleggende for samspill i enhver situasjon. Som en ”icebreaker” eller feiring av endt seminar vil vi legge mer vekt på sosialt engasjement. ”Under og Brak trommesirkel” er også et kraftig verktøy for å levendegjøre kjerneverdier i bedriften og vi tør påstå at vi er best i Skandinavia på stammekultur.

Vår kunnskap ligger i å ta vare på engasjement og utløse potensial. Gjennom mange små suksesser vil vi ta deltagerne inn i mer og mer avansert musikk og morsomt samspill. Vi kan håndverket og de små detaljene som skal til for å styre igjennom kaos og ende opp med musikk.

Bedriften/teamet har en sterk og forståelig referansemetafor for samspill. Elementene som gjør at samspillet fungerer i trommesirkelen er også sentrale i andre former for samspill. Det handler om å tørre å være tydelig, støtte initiativ og ikke minst lytte like mye som man spiller.