Boomwhackers

Boomwhackers

Mikael-Khei-Maguti-Boomwhackers
Mikael Khei – Maguti: Boomwhackers

Det raske rytmeopplegget. Perfekt som en ice-breaker eller for å vekke en forsamling til første foredrag etter lunsj. Alle får hvert sitt rytmerør og blir engasjert i samspillet. Dette opplegget tilpasses de fleste romoppsett og fungerer like godt som aktivitet mellom rettene i en middag som
det gjør i et telt med 1000 deltagere.

Dette er kortversjonen vår av rytmisk samspill. Boomwhackers er fargerike og lette musikkinstrumenter. I løpet av to minutter er alle engasjert og i løpet av bare 15 minutter har gruppen opplevd flere sekvenser med rytme suksess. Dette passer glimrende som innslag for å vekke deltagere før foredrag. Enten som et enkelt innslag eller som gjentatte sekvenser gjennom en eller flere dager.

Mikael-Khei-Maguti-Boomwhackers-2

Opplegget er svært tilpasningsdyktig og gir stor suksess i de fleste oppsett; Kino, runde bord, åpent rom, telt eller bankettsal.
”Khei Note” Presentasjon, vår personlige vri på Key Note presentasjon
Vår ledende lærer Mikael Khei vil gi deres seminar en flyvende start med å engasjere hele publikum i en rytmeopplevelse. Sammen med ord (og erfaringer) til etter tanke vil tonen være satt for seminaret.